parket renovatie

een gratis offerte en een snelle service

Parket schuren, kleuren en afwerken.

 

Na verloop van tijd kan het zijn dat een parketvloer  of plankenvloer aan renovatie toe is. Afhankelijk van de afwerking van de parketvloer dient het schuren dieper of minder diep te gebeuren. Tevens kunnen parketvloeren vervormd zijn waarop de renovatie dient aangepast te worden. Niettemin dient een professionele schuurbeurt een zo mooi mogelijk resultaat na te streven met minimale afname van hout. Recente meerlaagse plankenvloeren hebben toplagen van 6mm tot 3mm en zelfs minder dan 1mm voor fineer-parketvloeren. Respect voor de toplaag is dus absoluut noodzakelijk. Tussentijdse onderhoudsbeurten kunnen de renovatie van een parketvloer uitstellen en de levensduur verlengen.

Het renoveren van parket kan men vandaag begroten tussen 17 en 30 euro per m2.

Maak gebruik van onderstaand formulier om meer informatie en prijs te bekomen over de renovatie of restauratie van uw parket -  of bel ons. (tel. 0475440152)  U ontvangt een offerte per mail van deze prijsvraag. De gegevens die u ons toevertrouwt worden niet gedeeld, verkocht of opgeslagen in een database. Ze worden enkel gebruikt om u een antwoord te kunnen geven. 
Invalid Input
Foutief e-mail adres
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Een snelle service. (uitvoering binnen de 3 weken)

Een mooie kleur. (U kiest uit 40 kleuren, van moderne houtlook over traditionele kleuren tot tijdloze aarde kleuren, emissievrije afwerking,  geolied, gewaxt, gezeept of gevernist.)

Advies in onderhoud en nazorg. (voor elk type afwerking en gebruik het nodige advies)

Een foutloze schuring, zonder stof, met respect voor elk houtsoort, figuur of dikte. (ambachtelijke parketteurs sinds 1994)

Image