1994

Al sinds 1994 wordt ons bedrijf gedreven door een passie voor hout en respect voor de natuur. Wij bieden unieke vloeren met de hoogste graad van afwerking.

Image

AABLOS

GEPASSIONEERD DOOR HOUT

Begonnen met enkel de passie, geleend, gehuurd en geleased materiaal en vanuit nauwelijks tien vierkante meter onverwarmde garage zijn we gegroeid tot een respectabel bedrijf met toonzaal, atelier, productie faciliteiten en begeerde medewerkers.

 

We zijn er trots op dat we vandaag klassieke, moderne, traditionele of unieke & innoverende projecten samen met u en uw architect uitwerken, oplossingen aanbieden in nieuwbouwprojecten of renovatiebouw, doelen bereiken en streven naar tevredenheid bij onze klanten met bekwame mensen en de modernste uitrusting. Dankzij deze beproefde aanpak en nu ook onze ervaring zijn wij een onmiskenbare parketvloeren-partner geworden voor vele bedrijven, particulieren, aannemers en architecten. Op deze website kan u talrijke realisaties van nieuwe parketvloeren bekijken: handelspanden, sportzalen, hotels, restaurants, winkels en residentiële projecten in diverse stijlen.

RENOVATIE en RESTAURATIE

Wij schuren, renoveren en herstellen bestaande parketvloeren en voeren een korte agenda. Meermaals zijn deze werken dringend en trachten wij daarop service te bieden.

Snel een gratis online offerte, klik hier.

TOONZAAL

Onze toonzaal is open op afspraak en  zaterdag van 10.00 tot 14.00u.  U vindt er brede plankenvloeren en unieke op maat gemaakte kleuren maar ook traditionele ambachtelijke parketvloeren, fantasiemotieven of boorden zijn mogelijk.

Wij besteden graag veel tijd aan uw project: ter plaatse bij u op de werf & in de toonzaal, kan u niet tijdens de voorgestelde uren klik hier voor een online afspraak.

WINKEL

Via onze online winkel kan u onderhoudsproducten bestellen maar ook de klanten die met succes zelf parket willen plaatsen kunnen er terecht voor een select aanbod van parketvloeren, lijmen en afwerkingsproducten.