Uw parket geplaatst volgens de regels van de kunst

Parket betekent levenslang wooncomfort en verhoogt de waarde van uw woning bij een eventuele verkoop. Maar dan moet het wel perfect gelegd zijn. Of het nu gaat op een nieuwbouwproject of om het leggen van parketvloeren in een bestaand huis of appartement, een perfecte uitvoering bereikt u alleen als u vertrouwt op een vakman. Bij Aablos in Deurne bij Antwerpen vindt u een ruime keuze aan parketvloeren in alle mogelijke houtsoorten. Maar nog belangrijker: uw houten vloer wordt tot in de puntjes afgewerkt door ons ervaren team van plaatsers.

Bel ons voor een afspraak - +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52 - of kom langs in onze toonzaal op zaterdag of op afspraak.

Parketvloeren voor commerciële ruimtes en sportzalen

Uw winkel, handelspand, praktijkruimte, restaurant of hotel heeft baat bij de aanleg van een parketvloer. Parket heeft de uitstraling van sfeer, luxe, comfort en degelijkheid, die uw klanten automatisch associëren met uw bedrijf zelf. Bovendien is parket van goede kwaliteit en perfect geplaatst onderhoudsvriendelijk, duurzaam en ecologisch verantwoord.

Ook voor intensief gebruikte ruimten zoals sportzalen of praktijkruimtes van bijvoorbeeld kinesisten is parket een ideale vloerbedekking.

Wilt u meer informatie over welke houtsoort het meest geschikt is voor toepassing in uw commerciële of sportieve ruimte? Aablos geeft u vrijblijvend advies en begeleidt u bij aankoop, plaatsing en onderhoud van uw parketvloeren. Bel voor een afspraak - +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52 - of stuur ons een e-mail - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Traditioneel parket voor een tijdloze uitstraling

Eiken plankenvloeren, een traditionele eiken vloer in visgraatmotief, een vloer van notelaarpadoek of teak, exotische houtsoorten als zebranopurperhart of zelfs bamboe: parket is even verscheiden als intrigerend. U kunt er zeker van zijn: de uitstraling van vakkundig geplaatst parket is tijdloos en kwaliteitsvol. Het onderhoud ervan is gemakkelijk en zelfs een doorleefde houten vloer straalt charme uit. Te doorleefd naar uw smaak? Geen probleem, de vakmannen van Aablos renoveren uw parketvloer zodat die eruitziet alsof die recent gelegd werd.

Patrick Stoops van Aablos in Deurne bij Antwerpen staat voor u klaar met advies en informatie over de beste keuze in parket voor uw toepassing. Bovendien kunt u vertrouwen op Aablos voor een perfecte plaatsing van uw houten vloer, zelfs in badkamers.

Meer informatie nodig over parketvloeren? Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte, of stuur ons een e-mail om een afspraak of een bezoek in onze toonzaal in Deurne bij Antwerpen te regelen.
Of nog sneller: bel ons - +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52

Laat u informeren door de vakman in parketcomfort

Vakmanschap is meesterschap, en dat geldt zeker voor het leggen van parket. De meer dan twintig jaar ervaring van Aablos is uw beste garantie op een perfect geplaatste en afgewerkte parketvloer. Bovendien kunt u bij Aablos altijd terecht voor de beste kwaliteit onderhoudsproducten. Is uw parket aan een grondige renovatie toe? Ook daarvoor kunt u zonder zorgen een beroep doen op het professionele team van Aablos. En een bezoek aan onze toonzaal in Deurne bij Antwerpen levert u zeker inspiratie op voor uw eigen project.

parketvloeren toonzaal AABLOS parketparketvloeren toonzaal parketvloeren  aablos logo aablos png


Afdrukken