AABLOS

PARKETVLOEREN

Parketvloeren, plankenvloeren en renovatie.


 

AABLOS-Patrick Stoops parketvloeren - sinds 1994.

Realisaties.

Klassieke, moderne, traditionele of unieke & innoverende projecten samen met u en uw architect uitwerken, het aanbieden van oplossingen in nieuwbouwprojecten of renovatiebouw, het bereiken van doelen en streven naar tevredenheid bij onze klanten met bekwame mensen en de modernste uitrusting. Dankzij deze beproefde aanpak en onze ervaring  zijn wij een onmiskenbare parketvloeren-partner geworden voor vele bedrijven, particulieren, aannemers en architecten. Op deze website kan u talrijke realisaties van nieuwe parketvloeren bekijken: handelspanden, sportzalen, hotels, restaurants, winkels en partikuliere parket-projecten in diverse stijlen.

Parketvloeren-zoekenopdracht.

Op deze website zijn talrijke specifieke artikels die u enkel vindt via de zoekopdracht. U kan zoeken op plinten, vloerverwarming, vloermatten, of eender welke zoekopdracht en hopelijk de informatie vinden die u zoekt. Ook pro-forma prijzen voor diverse projecten worden vrijgegeven maar enkel via de zoekopdracht.

Renovatie & restauratie van bestaande parketvloeren.

Wij schuren, renoveren  en herstellen bestaande parketvloeren en voeren een korte agenda. Meermaals zijn deze werken dringend en trachten wij daarop service te bieden.

Toonzaal parket. 

Onze toonzaal is open op afspraak en op donderdag, vrijdag en zaterdag. (openingsuren) U vindt er brede plankenvloeren en unieke op maat gemaakte kleuren maar ook traditionele ambachtelijke parketvloeren, fantasiemotieven of boorden zijn mogelijk.

Online winkel.

Via onze online winkel kan u onderhoudsproducten bestellen maar ook de klanten die met succes zelf parket willen plaatsen kunnen er terecht voor een select aanbod van parketvloeren, lijmen en afwerkingsproducten.

Openingsuren.

 

Wij besteden graag veel tijd aan uw project: ter plaatse bij u op de werf  & in de toonzaal, kan u niet tijdens de voorgestelde uren klik hier voor een online afspraak.

Bekijk hier onze openingsuren.

parketvloeren toonzaal AABLOS parketparketvloeren toonzaal parketvloeren  aablos