AABLOS

PARKETVLOEREN

aablos parketvloeren

 

Parket geeft iedere ruimte een tijdloze uitstraling van kwaliteit, comfort en degelijkheid

U wilt de hoogste kwaliteit vloeren voor uw nieuwbouw- of renovatieproject en u denkt daarvoor - terecht - aan parket? Of u hebt een parketvloer die een opknapbeurt kan gebruiken? Vertrouw voor het beste aanbod, voor de perfecte plaatsing en afwerking en voor een blijvend gebruik met minimaal onderhoud alleen op vakmanschap in parketvloeren. En dat vakmanschap komt er alleen door een jarenlange ervaring.

Bel ons voor vrijblijvend advies over de beste parketoplossing voor uw nieuwbouw- of renovatieproject: +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52

Aablos in Deurne bij Antwerpen: al meer dan 20 jaar uw beste keuze voor parketvloeren van de hoogste kwaliteit

Bij Aablos in Deurne bij Antwerpen vindt u dat vakmanschap en die ervaring. U vindt er de ruimste keuze in de inspirerende toonzaal en u kunt vertrouwen op een perfecte plaatsing en afwerking van het parket in uw woning, kantoor, winkel of zelfs sportzaal. Een parketvloer van Aablos is bijzonder onderhoudsvriendelijk en voor de onderhoudsproducten die u toch nodig hebt, kunt u bij ons terecht.

E-mail - patrick@aablos.be - of bel ons - +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52 - voor een afspraak. Of bezoek onze toonzaal op donderdag, vrijdag of zaterdag: Bisschoppenhoflaan 583 - Deurne (Antwerpen)

Parket voor van Aablos voor doe-het-zelvers: onze service gaat veel verder dan de levering

De professionele parketvloeren van Aablos zijn niet te vergelijken met het aanbod in doe-het-zelfzaken of houthandels. Zo is iedere parketvloer bijvoorbeeld in voldoende mate gedroogd om geschikt te zijn voor vloerverwarming. Ook doe-het-zelvers zijn welkom bij Aablos. Onze service voor zelfplaatsers gaat verder dan de aankoop en de levering: we adviseren en begeleiden u bij zelfplaatsing en bij het onderhoud achteraf.

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte, of stuur ons een e-mail om een afspraak of een bezoek in onze toonzaal regelen: patrick@aablos.be

Of nog sneller: bel ons - +32 (0)3 325 35 25 of +32 (0)475 44 01 52

Kies Aablos voor de beste kwaliteit en service in houten vloeren

parketvloeren toonzaal AABLOS parketparketvloeren toonzaal parketvloeren  aablos logo aablos png